Uutiset

17.5.2017Ehdota opinnäytetyöpalkinnon saajaa vuodelle 2017Lue lisää »29.11.2016Syysseminaarissa jaettiin palkintoja ja valittiin uusi hallitusLue lisää »12.10.2016Paikkatietomarkkinat 8.-9.11, tapahtumiaLue lisää »

ProGIS ry

progis.info@gmail.com

Rekisteriseloste
Share |

Toiminta ja tulevat tapahtumat

ProGIS järjestää jäsenilleen kiinnostavia seminaareja ja vapaamuotoisia juhlia. Näin alan toimijat ja viimeaikaiset kehitystrendit tulevat tutuiksi. Tietotaito ja kontaktiverkko pysyvät ajan tasalla.

Alla ProGIS ry:n järjestämiä tulevia tapahtumia.

Aamuseminaarit 

ProGIS ry järjestää yhteistyössä eri organisaatioiden kanssa lyhyitä aamuseminaareja syksyn aikana. Niissä jäsenemme pääsevät vierailemaan eri organisaatioissa ja tutustumaan ajankohtaisiin asioihin aamukahvittelun lomassa. Suunnitteilla on aamuseminaarit yhteistyössä John Nurmisen säätiön, Spatialwordin (21.10. klo 9-11), Karttakeskuksen ja Geologisen tutkimuskeskuksen kanssa. Seminaareista tiedotetaan ProGIS:in jäsenlistalla ja verkkosivuilla.

Aamuseminaari: Spatial World tiistaina 21.10.2014 klo 9-11, Tekniikantie 12, 02150 Espoo (Innopoli I)

Spatialworld Oy:n tarjoama paikkatietoon liittyen: yritysesittely & Smallworld-, FME- ja LandSim3D- tuotteiden lyhyt oppimäärä. 

Linkkibileet 4.11.2014 17-20

Perinteikkäät, Paikkatietomarkkinoiden yhteydessä järjestettävät Linkkibileet muuttaa muotoaan tänä vuonna. Tilaisuus on entistäkin avoimempi ja vapaamuotoisempi Linkkibuffet ja se järjestetään Paikkatietomarkkinoiden näyttelytiloissa ensimmäisen tapahtumapäivän iltana 4.11.2014 klo 17-20. Tavoitteena on saada entistäkin useampi Paikkatietomarkkinoiden kävijä verkostoitumaan ja viettämään iltaa rennoissa tunnelmissa sekä pienentää osallistumiskustannuksia ja toisaalta tarjota yrityksille parempaa näkyvyyttä myös iltatilaisuudessa. Paikalla on tuttuun tapaan hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä ProGIS ry, Paikkatietoalan klusteri FLIC ja Maanmittauslaitos. Seuraa tiedotusta ProGIS:in sähköpostilistan tai verkkosivujen kautta.