Uutiset

29.5.2019Ehdota opinnäytetyöpalkinnon saajaa vuodelle 2019Lue lisää »20.11.2017ProGIS jakoi Paikkatietomarkkinoilla palkintoja ja valitsi uuden hallituksenLue lisää »30.8.2017Ehdota saaja ProGIS ry:n paikkatietoalan kunniamaininnalle 2017Lue lisää »30.8.2017Aamuseminaari Here:n vieraana 6.9.2017 klo 9-11.Lue lisää »

ProGIS ry

progis.info@gmail.com

Rekisteriseloste
Share |

Kansainvälinen yhteistyö

GI Norden on pohjoismainen geoinformatiikan alan järjestö, johon kuuluvat pohjoismaiden vastaavat kansalliset järjestöt (mm. ProGIS ry). Järjestön tavoitteena on kehittää, koordinoida ja edistää jäsenjärjestöjensä näkemyksiä kansainvälisissä paikkatietoinfrastruktuuriin liittyvissä asioissa. Tavoitteena on myös kehittää yleistä ja ammatillista paikkatietoalan osaamista sekä edistää pohjoismaisen paikkatietoinfrastruktuurin kehittämistä osana pohjoismaista yhteiskuntaa. GI Nordenissa ProGIS:ia edustaa Teemu Saloriutta Maanmittauslaitoksesta.

Vuonna 2011 ProGIS ja GI Norden järjestivät Turussa GI Norden -konferenssin aiheella New Culture of Using GIS.

EUROGI on eurooppalainen paikkatietoyhdistysten kattojärjestö. Se on poliittisesti riippumaton voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on lisätä paikkatiedon saatavuutta ja tehokasta käyttöä sekä lisätä geoinformatiikkaan kohdistuvaa tietämystä.