Uutiset

17.5.2017Ehdota opinnäytetyöpalkinnon saajaa vuodelle 2017Lue lisää »29.11.2016Syysseminaarissa jaettiin palkintoja ja valittiin uusi hallitusLue lisää »12.10.2016Paikkatietomarkkinat 8.-9.11, tapahtumiaLue lisää »

ProGIS ry

progis.info@gmail.com

Rekisteriseloste
Share |

Kansainvälinen yhteistyö

GI Norden on pohjoismainen geoinformatiikan alan järjestö, johon kuuluvat pohjoismaiden vastaavat kansalliset järjestöt (mm. ProGIS ry). Järjestön tavoitteena on kehittää, koordinoida ja edistää jäsenjärjestöjensä näkemyksiä kansainvälisissä paikkatietoinfrastruktuuriin liittyvissä asioissa. Tavoitteena on myös kehittää yleistä ja ammatillista paikkatietoalan osaamista sekä edistää pohjoismaisen paikkatietoinfrastruktuurin kehittämistä osana pohjoismaista yhteiskuntaa. GI Nordenin hallituksessa ProGIS:ia edustavat Sanna Jokela ja Faris Alsuhail.

Vuonna 2011 ProGIS ja GI Norden järjestivät Turussa GI Norden -konferenssin aiheella New Culture of Using GIS.

EUROGI on eurooppalainen paikkatietoyhdistysten kattojärjestö. Se on poliittisesti riippumaton voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on lisätä paikkatiedon saatavuutta ja tehokasta käyttöä sekä lisätä geoinformatiikkaan kohdistuvaa tietämystä. GI Nordenia EUROGI:ssa edustaa toukokuusta 2012 alkaen Sanna Jokela.