Uutiset

17.5.2017Ehdota opinnäytetyöpalkinnon saajaa vuodelle 2017Lue lisää »29.11.2016Syysseminaarissa jaettiin palkintoja ja valittiin uusi hallitusLue lisää »12.10.2016Paikkatietomarkkinat 8.-9.11, tapahtumiaLue lisää »

ProGIS ry

progis.info@gmail.com

Rekisteriseloste
Share |

Paikkatietomarkkinat ja LinkkiBuffet

ProGIS on joka vuosi mukana Helsingin Messukeskuksessa Paikkatietomarkkinoilla, vuoden tärkeimmässä ammattitapahtumassa. Järjestämme tapahtumassa syyskokouksen, palkintoseminaarin ja iltaohjelmaa.

LinkkiBuffet

Kaikki Paikkatietomarkkinoiden kävijät ovat tervetulleita 8.11.2016 klo 17-19 järjestettävään LinkkiBuffetiin.  Kyseessä on Paikkatietomarkkinoiden näyttelytilassa järjestettävä rento illanvietto, jossa voi nauttia maksutta buffetpöydän antimista, musiikista, linkittyä ja jatkaa hyviä keskusteluita. Halukkaat voivat ostaa juomia.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä ProGIS ry, Paikkatietoalan yritysklusteri FLIC ja Maanmittauslaitos. Tapahtuman tarjoavat organisaatiot, joiden näyttelyosastot ovat auki keskusteluille illan ajan: Blom Kartta - TerraTec, CGI,  Dimenteq, Esri Finland, Geotrim, HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä, Ilmatieteen laitos, Karttakeskus, Karttatiimi, Keypro, Leica Geosystems, Maanmittauslaitos, Nordic GeoCenter Oy,  Paikkatietokonsultit, Spatialworld, Sito, Suomen metsäkeskus, Terrasolid ja Trimble Solutions.

Kävijämäärää ennakoidaksemme suosittelemme ilmoittautumaan tilaisuuteen samalla kun ilmoittaudut  Paikkatietomarkkinoille.

Palkintojenjako ja esittely

ProGIS ry järjestää Paikkatietomarkkinoilla myös seminaarin, jossa myönnämme opinnäytepalkinnot ja Paikkatietoalan kunniamaininnan sekä kuulemme niiden esittelyjä. Palkintojenjako ja esittely on tiistaina 8.11. klo 14-15.30 salissa 218.

Syyskokous

ProGIS:n syyskokous on Paikkatietomarkkinoiden yhteydessä tiistaina 8.11. klo 15.30-16 salissa 218.. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

  • Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat.
  • Vahvistetaan toimintasuunnitelma.
  • Päätetään jäsenmaksun suuruudesta.
  • Hyväksytään talousarvio ja sen perusteet.
  • Päätetään hallituksen jäsenmäärästä ja kokouspalkkioista seuraavalle toimintakaudelle.
  • Valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja muut jäsenet seuraavalle toimintakaudelle
  • Valitaan yhdistyksen toiminnantarkastaja ja varahenkilö

Haemme uusia aktiiveja! Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, voit olla yhteydessä yhdityksen hallitukseen progis.info(@)gmail.com-osoitteeseen ja kysyä lisää. Hallitustyöskentely ei vie kovin paljon aikaa ja esimerkiksi tapahtumien järjestäminen on mukavaa. Saat myös hyödyllisiä ammatillisia verkostoja.