Uutiset

21.5.2020Ehdota opinnäytetyöpalkinnon saajaa vuodelle 2020Lue lisää »21.11.2019ProGIS jakoi Paikkatietomarkkinoilla palkintoja ja valitsi uuden hallituksenLue lisää »30.8.2017Aamuseminaari Here:n vieraana 6.9.2017 klo 9-11.Lue lisää »30.8.2017Keväällä järjestetty Pohjois-Suomen paikkatietoiltapäivä oli menestysLue lisää »

ProGIS ry

progis.info@gmail.com

Rekisteriseloste
Share |

Paikkatietomarkkinat ja LinkkiBuffet

ProGIS on joka vuosi mukana Helsingin Messukeskuksessa Paikkatietomarkkinoilla, vuoden tärkeimmässä ammattitapahtumassa. Järjestämme tapahtumassa syyskokouksen, palkintoseminaarin ja iltaohjelmaa.

LinkkiBuffet

Kaikki Paikkatietomarkkinoiden kävijät ovat tervetulleita 7.11.2017 klo 18 alkaen järjestettävään LinkkiBuffetiin.  Kyseessä on Paikkatietomarkkinoiden näyttelytilassa järjestettävä rento illanvietto, jossa voi nauttia maksutta buffetpöydän antimista, musiikista, linkittyä ja jatkaa hyviä keskusteluita. Halukkaat voivat ostaa juomia.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä ProGIS ry, Paikkatietoalan yritysklusteri FLIC ja Maanmittauslaitos. Tapahtuman tarjoavat organisaatiot, joiden näyttelyosastot ovat auki keskusteluille illan ajan: Maanmittauslaitos, Terrasolid Oy, Geotrim Oy, Karttatiimi Oy, Spatialworld Oy, Sitowise Oy, Dimenteq Oy, Leica Geosystems Oy, Aerodata International Surveys bvba, Esri Finland Oy, Trimble Solutions Oy, Blom Kartta Oy, Kotimaisten kielten keskus, Karttakeskus ja  iNovitas Suomi.

Kävijämäärää ennakoidaksemme suosittelemme ilmoittautumaan tilaisuuteen samalla kun ilmoittaudut  Paikkatietomarkkinoille.

Palkintojenjako ja esittely

Jaamme avajaisten jälkeen paikkatietoalan kunniamaininnan ansioituneelle paikkatietoalan toimijalle.

ProGIS ry järjestää Paikkatietomarkkinoilla myös seminaarin, jossa myönnämme opinnäytepalkinnot ja  kuulemme niiden esittelyjä. Palkintojenjako ja esittely on klo 11-13 salissa 217.

Syyskokous

ProGIS:n syyskokous on Paikkatietomarkkinoiden yhteydessä tiistaina 7.11. klo 12.30 salissa 217. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

  • Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat.
  • Vahvistetaan toimintasuunnitelma.
  • Päätetään jäsenmaksun suuruudesta.
  • Hyväksytään talousarvio ja sen perusteet.
  • Päätetään hallituksen jäsenmäärästä ja kokouspalkkioista seuraavalle toimintakaudelle.
  • Valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja muut jäsenet seuraavalle toimintakaudelle
  • Valitaan yhdistyksen toiminnantarkastaja ja varahenkilö

Haemme uusia aktiiveja! Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, voit olla yhteydessä yhdityksen hallitukseen progis.info(@)gmail.com-osoitteeseen ja kysyä lisää. Hallitustyöskentely ei vie kovin paljon aikaa ja esimerkiksi tapahtumien järjestäminen on mukavaa. Saat myös hyödyllisiä ammatillisia verkostoja.