Uutiset

9.5.2016Ehdota opinnäytepalkinnon saajaa vuodelle 2016Lue lisää »14.4.2016HSL seminaari ja kevätkokous 26.4.Lue lisää »12.2.2016Vantaalle aamuseminaari 4.3.Lue lisää »

ProGIS ry

progis.info@gmail.com

Rekisteriseloste
Share |

Paikkatietomarkkinat ja LinkkiBuffet

ProGIS on joka vuosi mukana Helsingin Messukeskuksessa Paikkatietomarkkinoilla, vuoden tärkeimmässä ammattitapahtumassa. Järjestämme tapahtumassa syyskokouksen, palkintoseminaarin ja iltaohjelmaa.

LinkkiBuffet

Kaikki Paikkatietomarkkinoiden kävijät ovat tervetulleita 3.11.2015 klo 16.30-19 järjestettävään LinkkiBuffetiin.  Kyseessä on Paikkatietomarkkinoiden näyttelytilassa järjestettävä rento illanvietto, jossa voi nauttia maksutta buffetpöydän antimista sekä elävästä musiikista, linkittyä ja jatkaa hyviä keskusteluita. Halukkaat voivat ostaa juomia.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä ProGIS ry, Paikkatietoalan yritysklusteri FLIC ja Maanmittauslaitos.

Tapahtuman tarjoavat organisaatiot, joiden näyttelyosastot ovat auki keskusteluille illan ajan: CGI Suomi, Dimenteq, Esri Finland, FM-International, Geolaser, Geotrim, Ilmatieteen laitos, Karttakeskus, Karttatiimi,  Leica Geosystems, Maanmittauslaitos, Mapitare, Meritaito, Nordic Geo Center, Sito, Spatialworld, Suomen metsäkeskus, Terrasolid ja Trimble Energy & Public Administration / Tekla.

Kävijämäärää ennakoidaksemme suosittelemme ilmoittautumaan tilaisuuteen samalla kun ilmoittaudut kävijäksi Paikkatietomarkkinoille. Mukaan mahtuu, vaikkei olisi ilmoittautunutkaan.

Palkintojenjako ja esittely

ProGIS ry järjestää Paikkatietomarkkinoilla myös seminaarin, jossa myönnämme opinnäytepalkinnot ja Paikkatietoalan kunniamaininnan sekä kuulemme niiden esittelyjä. Palkintojenjako ja esittely on 4.11. klo 11 Messukeskuksen toisessa kerroksessa salissa 218.

Syyskokous

ProGIS:n syyskokous on Paikkatietomarkkinoiden yhteydessä ke 4.11.2015 klo 12 Helsingin Messukeskuksen kongressisiiven salissa 218. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

  • Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat.
  • Vahvistetaan toimintasuunnitelma.
  • Päätetään jäsenmaksun suuruudesta.
  • Hyväksytään talousarvio ja sen perusteet.
  • Päätetään hallituksen jäsenmäärästä ja kokouspalkkioista seuraavalle toimintakaudelle.
  • Valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja muut jäsenet seuraavalle toimintakaudelle
  • Valitaan yhdistyksen toiminnantarkastaja ja varahenkilö

Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, voit olla yhteydessä yhdityksen hallitukseen progis.info(@)gmail.com-osoitteeseen ja kysyä lisää. Hallitustyöskentely ei vie kovin paljon aikaa ja esimerkiksi tapahtumien järjestäminen on mukavaa.