Uutiset

4.8.2015 Aamuseminaari: Postin tarina paikkatiedosta tiedolla johtamiseen (TÄYNNÄ!) Lue lisää » 24.6.2015 Henning Sten Hansen valittu EUROGI:n puheenjohtajaksi Lue lisää » 10.5.2015 4.6. Valmennus paikkatiedon hyödyistä kertomiseen Lue lisää »

ProGIS ry

progis.info@gmail.com

Rekisteriseloste
Share |

Paikkatietomarkkinat ja LinkkiBuffet

ProGIS on joka vuosi mukana Helsingin Messukeskuksessa Paikkatietomarkkinoilla, vuoden tärkeimmässä ammattitapahtumassa. Järjestämme ensimmäisenä tapahtumapäivänä 4.11. syyskokouksen, palkintoseminaarin ja iltaohjelmaa.

LinkkiBuffet

Paikkatietomarkkinoiden kävijät ovat tervetulleita 4.11.2014 klo 17-20 järjestettävään LinkkiBuffetiin.  Kyseessä Paikkatietomarkkinoiden näyttelytilassa järjestettävä on rento illanvietto, jonka aikana on mahdollista nauttia buffetpöydän antimista. Paikalla on myös musiikkia ja ripaus taikuutta. Halukkaat voivat ostaa juomia. Osa näyttelyosastoista on avoinna keskusteluille.
 
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä ProGIS ry, Paikkatietoalan yritysklusteri FLIC ja Maanmittauslaitos.

Tapahtuman tarjoavat organisaatiot, joiden näyttelyosastot ovat auki illan ajan: Dimenteq Oy, Esri Finland Oy, FM-International Oy FINNMAP, Geodeettinen laitos, Geometrix Oy, Geotrim Oy, Karttakeskus Oy, Karttatiimi Oy, Leica Geosystems Oy, Maanmittauslaitos / Paikkatietoinfra / Oskari-verkosto, Maanmittauslaitos / Tietopalvelut, Mapita Oy, MAPITARE, Mericon Oy, Nordic Scan Center Oy, Paikkatietokonsultit Oy, Sito Oy, Spatialworld Oy, Spatineo Oy, Terrasolid Oy, Topgeo Oy, Trimble Energy & Public Administration ja Vianova Systems Finland Oy.

(LinkkiBuffet on uudistettu muoto ProGIS:in järjestämistä vuosittaisista Linkkibileistä. Uudistuksn tavoitteena on saada entistäkin useampi Paikkatietomarkkinoiden kävijä verkostoitumaan ja viettämään iltaa rennoissa tunnelmissa, pienentää osallistumiskustannuksia ja tarjota yrityksille parempaa näkyvyyttä iltatilaisuudessa.)

Palkintojenjako ja esittely

ProGIS ry järjestää Paikkatietomarkkinoilla myös seminaarin, jossa myönnämme opinnäytepalkinnot ja Paikkatietoalan kunniamaininnan sekä kuulemme niiden esittelyjä. Palkintojenjako ja esittely on 4.11. klo 12 Messukeskuksen toisessa kerroksessa salissa 218.

Syyskokous

ProGIS:n syyskokous on 4.11. klo 8.30 Helsingin Messukeskuksen kongressisiiven salissa 218. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

  • Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat.
  • Vahvistetaan toimintasuunnitelma.
  • Päätetään jäsenmaksun suuruudesta.
  • Hyväksytään talousarvio ja sen perusteet.
  • Päätetään hallituksen jäsenmäärästä ja kokouspalkkioista seuraavalle toimintakaudelle.
  • Valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja muut jäsenet seuraavalle toimintakaudelle
  • Valitaan yhdistyksen toiminnantarkastaja ja varahenkilö

Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, voit olla yhteydessä yhdityksen hallitukseen progis.info(@)gmail.com-osoitteeseen.