Uutiset

26.8.2014 Aamuseminaari: John Nurmisen säätio 26.9 Lue lisää » 20.8.2014 Ehdota Opinnäytepalkinnon ja kunniamaininnan saajaa Lue lisää » 20.8.2014 Aamuseminaari: Spatial World tiistaina 24.10.2014 klo 9-11 Lue lisää »

ProGIS ry

progis.info@gmail.com

Share |

Paikkatietomarkkinat ja Linkkibuffet

ProGIS on joka vuosi mukana Helsingin Messukeskuksessa Paikkatietomarkkinoilla, vuoden tärkeimmässä ammattitapahtumassa.

Paikkatietomarkkinoiden yhteydessä järjestettävät Linkkibileet muuttaa muotoaan tänä vuonna. Tilaisuus on entistäkin avoimempi ja vapaamuotoisempi Linkkibuffet ja se järjestetään Paikkatietomarkkinoiden näyttelytiloissa ensimmäisen tapahtumapäivän iltana 4.11.2014 klo 17-20.  Tavoitteena on saada entistäkin useampi Paikkatietomarkkinoiden kävijä verkostoitumaan ja viettämään iltaa rennoissa tunnelmissa sekä pienentää osallistumiskustannuksia ja toisaalta tarjota yrityksille parempaa näkyvyyttä myös iltatilaisuudessa. Paikalla on tuttuun tapaan hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia sekä ripaus taikuutta. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä ProGIS ry, Paikkatietoalan klusteri FLIC ja Maanmittauslaitos. Seuraa tiedotusta ProGIS:in sähköpostilistan tai verkkosivujen kautta.

ProGIS ry järjestää Paikkatietomarkkinoilla myös seminaarin, jossa myönnämme opinnäytepalkinnot ja Paikkatietoalan kunniamaininnan sekä kuulemme niiden esittelyjä. Palkintojenjako ja esittely on 4.11. klo 12 Messukeskuksen toisessa kerroksessa salissa 218.